Gallery Sokongan Terhadap Umat Islam Di Palestin

Sokongan daripada Muslimah di Kuala Lumpur terhadap umat Islam di ‪Palestin‬, khususnya terhadap para wanita yang tidak ketinggalan menjadi mangsa kebiadapan gangster Zionis. Akhiri derita umat dengan Syariah dan Khilafah!

Sokongan dari Perlis untuk saudara-saudara seakidah di Palestin. Sesungguhnya tragedi yang sedang menimpa bumi Al-Aqsa bukanlah sekadar permasalahan kemanusiaan atau nasionalisme, tetapi merupakan permasalahan akidah yang menuntut penyelesaian tuntas - ‎syariah‬ dan ‪‎khilafah‬.

Street dakwah di Shah Alam, mengajak umat untuk bersama-sama memperjuangkan nasib umat Islam di Palestin.

Sokongan dari Surau Kg. Solok, Tangkak terhadap para muslimah di Palestin yang menjadi mangsa pembunuhan bersiri oleh rejim Zionis yang zalim. Semoga keadilan terhadap mangsa dapat ditegakkan.

Sokongan daripada para muslimah di Sandakan sebagai tanda solidariti terhadap perjuangan umat Islam di ‪‎Palestin‬. Semoga bumi al-Aqsa dibebaskan segera!

Sokongan untuk umat Islam di ‪‎Palestin‬ terus menerus dari Selatan hingga ke Utara. Berikut merupakan sokongan daripada Muslimah di Padang Besar, ‪‎Perlis‬. Al-Aqsa dan umat Islam di sana keseluruhannya hanya boleh diselamatkan dengan syariah dan Khilafah!

Sokongan Muslimah dari ‪‎Muar‬, Johor terhadap umat Islam di ‪‎Palestin‬.

Sokongan adik dan Muslimah dari Klang terhadap umat Islam di ‪‎Palestin‬. Tentera-tentera ‪Muslim‬, selamatkanlah anak-anak, ibu-ibu dan saudara-saudara seakidah kita di Palestin dari cengkaman Israel!

Keluarga ini turut menyokong dan mengajak umat untuk sama-sama mengakhiri derita umat Islam di ‪Palestin‬. Ayuh sertai mereka, nyatakan sokongan anda sekarang. Selamatkan ‪‎Al-Aqsa‬ dengan ‎Syariah‬ dan ‪Khilafah‬.
SHARE THIS

0 comments:

Post a Comment